Παρασκευή 3 Αυγούστου 2007

Οι εντιμότατοι φίλοι 3



Όπως έχετε αντιληφθεί έχει ξεκινήσει ένα χοντρό παιγνίδι, χωρίς κανόνες και χωρίς ομάδες, χωρίς νικητές και ηττημένους. Ο κάθε παίκτης παίζει ανεξάρτητα με δικαίωμα να συμμαχεί με όποιον θέλει. Ο πρώτος πυρήνας της «συμμορίας», μετά το δεύτερο δημοσίευμα έσπασε. Με βρήκε σήμερα ένα από τα ιδρυτικά μέλη και μου πρότεινε συνεργασία, προκειμένου να εκθέσει, τους άλλους δύο εντιμότατους φίλους του»
Είχαν μάθει μέχρι σήμερα να λειτουργούν στην «παρανομία», μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι η αντίδραση της πρώτης γενιάς φαρσοτρομοκρατών, εμπεριέχει όλα τα στοιχεία του πανικού. Έχοντας χάσει εντελώς την ψυχραιμία τους διαδίδουν εναντίον μου αστείες φήμες, που στερούνται φαντασίας. Τις τελευταίες μέρες έχουν καλέσει σε βοήθεια ένα αποστασιοποιημένο μέλος από την βόρεια Κέρκυρα, ο οποίος διέκοψε εσπευσμένα τις διακοπές του, προκειμένου τους κάνει φροντιστήριο.
…………………………………………………………………………………………..
Από σήμερα θα τους αναρτήσω στο διαδίκτυο γιατί είναι κρίμα, να μη μάθει και να διδαχτεί, ο κόσμος έξω από τα στενά χωρικά ύδατα, από τα κατορθώματα τους.
…………………………………………………………………………………………..
Αγαπητοί αναγνώστες, με την εξέλιξη της υπόθεσης θα διαπιστώσετε ότι όλα τα παραπάνω αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την μικρή μας κοινωνία και όχι μόνο. Η ανάπτυξη τέτοιων τοπικών κινημάτων, αποτελεί μια αδήριτη ανάγκη της σύγχρονης κοινωνίας, που κουράστηκε, από τους προσκόπους, τους ναυτοπροσκόπους, τους Ροταριανούς τους Λαιονς τους Μασόνους τους « Α.Ο Κέρκυρα», τους Βόρειους, του Νότιους, τους Γαριτσιώτες, τους Μαντουκιώτες, τους νιοράντιδες και όλες τις γνωστές ομάδες.
Ομάδα με έμφαση στο χιούμορ, αλλά και με ευαισθησίες. Ανατρεπτική προς κάθε κατεύθυνση, και έτοιμη για όλα
…………………………………………………………………………………………..
Θα με ρωτήσετε γιατί τους κατηγορώ παραπάνω; Μα αυτό είναι το βασικό στοιχείο λειτουργίας του κινήματος, το οξυγόνο για την ύπαρξη του.
…………………………………………………………………………………………..
Φωτογραφίες σε επόμενα…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Να ένα δημιουργικό παιχνίδι

Με αφορμή την σύλληψη μαθητών και το σχηματισμό δικογραφίας εναντίον τους από την αστυνομία, για τις κινητοποιήσεις τους, κατά των ιδιωτικών...