Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007

Ας μην το παιδεύουν άλλο εκεί στο ΠΑΣΟΚ



Ακόμα δεν έχουν καταλάβει εκεί στο ΠΑΣΟΚ, ότι η «ενότητα», βλάπτει σοβαρά την υγεία; Μετά την πρώτες αντιδράσεις από το δυσμενές αποτέλεσμα άρχισαν να πιπιλίζουν την γνωστή καραμέλα.
Η εσωτερική διάσπαση, που χρόνια τώρα αποτελεί τροχοπέδη στο κόμμα, επιμένουν για χάρη της εξουσία να την βαφτίζουν ενότητα. Γιατί πρέπει να χωρούν όλοι σε ένα κόμμα; Υπάρχουν και αλλά κόμματα και μπορούν να δημιουργηθούν και άλλα.
Έτσι θα εξυγιανθεί η πολιτική ζωή του τόπου, με κόμματα και συνασπισμούς κομμάτων που θα έχουν ταυτότητα και συνοχή.
Ας μην το παιδεύουν άλλο στο ΠΑΣΟΚ έχει κουράσει αυτή η Ιστορία.
…………………………………………………………………………………………..
Οι δηλώσεις, στελεχών του ΠΑΣΟΚ αυτές τις μέρες, μου θύμισαν ένα παλιότερο απόσπασμα, που σε μια περίοδο κυριαρχίας του ψευδούς, το είχα αφιερώσει στον συντονιστή της Τοπικής οργάνωσης. Το απόσπασμα είναι από σχολιασμό, σε μουσική εκπομπή.
«Όταν δεν μπορείς να πεις αυτό που θες, μεγαλώνεις γρήγορα και ξαφνικά αποστρέφεσαι τους καθρέπτες, που δείχνουν τα μαλλιά σου γκρίζα, βρίσκεις νέους φίλους, καινούρια αγάπη και ταξιδεύεις τα χρόνια σου, στο βαγόνι αποσκευών. Έχεις ότι χρειάζεται για την πρώτη θέση, αλλά δεν το παραχωρείς στον εαυτό σου. Τον τιμωρείς που προτίμησε τις άδεις μέρες, το άδειο σώμα, από φόβο μήπως η λέξη που σκάλωσε στα δόντια σου και δεν έβγαινε με τίποτα έβρισκε ανταπόκριση. Αχ τι αισθηματικά ιδεολογήματα στηρίξαμε πάνω στις στερήσεις μας, πόσες αρνήσεις δεν εφηύραμε προκειμένου να επιβεβαιώσουμε τον τρόμο μας για την αρχέτυπη απόρριψη»
…………………………………………………………………………………………..
Μπορεί να προσαρμοστεί, σε όποιο Πινόκιο των ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Να ένα δημιουργικό παιχνίδι

Με αφορμή την σύλληψη μαθητών και το σχηματισμό δικογραφίας εναντίον τους από την αστυνομία, για τις κινητοποιήσεις τους, κατά των ιδιωτικών...