Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

 VIP Shuttle...Μαύρα όπως εκείνα της Μαφίας


Το τελευταίο διάστημα έχει κατακλυστεί η Κέρκυρα από μαύρα πουλμάκια με φιμέ τζάμια - VIP Shuttle τα ονομάζουν - για πολυτελείς μεταφορές πλουσίων επιβατών που διαμένουν σε ξενοδοχεία πρώτης κατηγορίας. Προσφέρουν πρωτόγνωρες ανέσεις, διαθέτοντας μεταξύ άλλων, άνετους χώρους, Wi-Fi σύνδεση, ανεξάρτητο για τους επιβάτες κλιματισμό και φυσικά VIP παραλαβή, μακριά από αναμονές και ταλαιπωρίες.


Μαύρα όπως εκείνα της Μαφίας για να στείλουν το μήνυμα της νέας εποχής, συμβολίζοντας παράλληλα την χαώδεις διαφορές μεταξύ της κοινωνίας που τους φιλοξενεί και των πλούσιων επισκεπτών της.
Αυτά τα πουλμάκια αποτελούν ξένο σώμα μέσα στην πολυχρωμία της πόλη μας. Όταν περνούν από μπροστά μου είναι σαν να μου λένε “Εμείς εδώ, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματά σας. Εμείς εδώ μακριά σας, δεν θέλουμε την παρέα σας. Θέλουμε να απολαύσουμε τις ομορφιές του τόπου σας, χωρίς εσάς”
Δεν ζηλεύω, τα “μισώ” αυτά τα σκοτεινά βανάκια, θέλω να φύγουν από μπροστά μου να εξαφανιστούν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Να ένα δημιουργικό παιχνίδι

Με αφορμή την σύλληψη μαθητών και το σχηματισμό δικογραφίας εναντίον τους από την αστυνομία, για τις κινητοποιήσεις τους, κατά των ιδιωτικών...