Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

Και είμαστε ακόμα στην αρχή


Σοβαρά σας μιλάω αδυνατώ, παρά την προσπάθεια, να μπω στο προεκλογικό κλίμα. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει και δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό. Επίσης γελάω πολύ με τις πολιτικές διαφημίσεις των υποψηφίων. Παλιότερα τις έκρινα, για τα μηνύματα τους, για την αισθητική τους, για την τεχνική τους αρτιότητα, σήμερα γελάω και τις αξιολογώ ανάλογα με ποιες, γελάω περισσότερο.
Την αρχή έκαναν οι τέσσερις υποψήφιοι της Ν.Δ - να σημειωθεί ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο, του κόμματος για την Κέρκυρα - περιμένω με ανυπομονησία και τους συναδέλφους τους, από το ΠΑΣΟΚ. (Καλούδη εσύ γλίτωσες νωρίς )
Οι δύο κυβερνητικοί βουλευτές μας έπεισαν για την πρόσφορα τους, λες και δεν κατοικούμε στην Κέρκυρα. Ο. κ.. Γεωργιάδης ζήτησε και την συνδρομή φίλων του, συμπολιτών μας, να παίξουνε στην ταινία και να βεβαιώσουν του λόγου το αληθές. Ο κ. Δένδιας προβάλει το «έργο» και την συνδρομή του για την εξασφάλιση των χρηματοδοτήσεων. Ο κ. Γκίκας μας παρουσίασε άλμπουμ φωτογραφιών, γνωρίζοντας μας τις υψηλές του γνωριμίες, στο τέλος για να μην ξεχνιόμαστε έκανε και μια βόλτα στο Λιστόν με συντροφιά τον πατέρα του, πρώην Βουλευτή.
Και είμαστε ακόμα στην αρχή.
Μας διαφεύγει νομίζω ότι ζούμε σε μια μικρή κοινωνία, μας διαφεύγει ακόμα το «σιγά σιγά και ταπεινά». Δεν υπάρχει αντιστοιχία μεταξύ προβολής και γεωγραφικού χώρου. Μιμούμαστε άλλα μεγέθη και προκαλούμε τον γέλωτα.
Η κατάσταση που βιώνει η Κέρκυρα τα τελευταία χρόνια δεν επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές. Δεν έχετε κάνει τίποτα, μην το διαφημίζεται και από πάνω.
Με τους υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ, θα ασχοληθούμε όταν ανεβούν στην πασαρέλα.Εσύ Καλούδη γλίτωσες νωρίς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Να ένα δημιουργικό παιχνίδι

Με αφορμή την σύλληψη μαθητών και το σχηματισμό δικογραφίας εναντίον τους από την αστυνομία, για τις κινητοποιήσεις τους, κατά των ιδιωτικών...