Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ο χρόνος έκανε και πάλι το θαύμα του

Αν ο ελληνικός Λαός ψήφιζε σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν πρώτο κόμμα. Οι καλοί θεοί επιβράβευσαν χθες, το κόμμα της αριστεράς, που με συνέπεια, υπερασπίζεται την αξιοπρέπεια και την περηφάνια του ελληνικού λαού, και του προσέφεραν τον απαραίτητο χρόνο, για να γίνει ακόμα πιο δυνατό, για να δημιουργήσει η αριστερά ένα πλειοψηφικό ρεύμα, που θα της επιτρέψει, να διαχειρισθεί την τύχη της πατρίδας μας, χωρίς δεκανίκια του παρελθόντος.

Ο Λαός άντεξε κόντρα σε μια πρωτοφανή επίθεση εκβιασμών από δυνάμεις, εντός και εκτός της χώρας. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε τέτοια ωμή παρέμβαση από εξωτερικούς παράγοντες στα εσωτερικά της πατρίδα μας, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα εκλογικό αποτέλεσμα που θα τους ικανοποιήσει . Ο Λαός άντεξε και ενίσχυσε το κόμμα της αριστεράς, με τρόπο μαγικό, στέλνοντας τον πάλαι ποτέ δικομματισμό, να παίξει την τελευταία του πράξη σ’ αυτόν το άχαρο ρόλο, που του έχουν επιβάλει οι «αγορές».
Ο χρόνος, που τόσο είχε υμνηθεί από την στήλη, έκανε και πάλι το θαύμα του. Το μέλλον, όπως είπε χθες και ο Αλέξης Τσίπρας ανήκει στους κομιστές της ελπίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Να ένα δημιουργικό παιχνίδι

Με αφορμή την σύλληψη μαθητών και το σχηματισμό δικογραφίας εναντίον τους από την αστυνομία, για τις κινητοποιήσεις τους, κατά των ιδιωτικών...