Παρασκευή 3 Αυγούστου 2007

Οι εντιμότατοι φίλοι μου



Ευτυχώς που υπάρχουν και οι «εντιμότατοι φίλοι μου». Συνεχίζουν απτόητοι τη πλάκα. Τα τελευταία επεισόδια διαδραματίζονται στην πισίνα, όπως παλιότερα στο «πριβέ». Η διεύθυνση άγνωστη. Στους νέους της παρέας, τους κλείνουν τα μάτια και τους αποπροσανατολίζουν κατά την διάρκεια της διαδρομής. Αλήθειες και ψέματα εναλλάσσονται σε μια προσπάθεια να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις. Στο παιγνίδι δεν υπάρχουν κανόνες, δεν υπάρχουν σταθερές συμμαχίες, όλοι φίλοι και όλοι «εχθροί».
Αντιλαμβάνομαι αγαπητοί ανυποψίαστοι αναγνώστες, ότι δεν σας αφορούν τα παραπάνω. Έτσι νόμιζα και εγώ, μέχρι που ήρθε η σειρά μου, εκμεταλλευόμενοι τη πίεση του χρόνου μου, χτυπούν εκ του ασφαλούς εν ώρα υπηρεσίας, που γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να τους ανταποδώσω τα κτυπήματα.
Γι’ αυτό αποφάσισα να περάσουμε τον Αύγουστο σε συνέχειες χαλάρωσης και πλάκας, αποκαλύπτοντας σιγά σιγά όλο το σατανικό σχέδιο καθώς και τους πρωταγωνιστές αυτής της τρελής συμμορίας.
Μαθητές του Νάνι Λοι, δεν διστάσουν να δημιουργήσουν σοβαρές καταστάσεις εκ του μηδενός. Σταματούν μόνο όταν ξεκινούν μια καινούργια πλάκα. Δεν έχουν τον θεό τους. Προχθές ένα εντιμότατο μέλος της παρέας, έστειλε μια ουκρανέζα δύμετρη στο σπίτι του φίλου του, να τον ζητήσει από την γυναίκα του.
Όταν θα βαρεθούν μεταξύ τους, θα αρχίσουν να κτυπούν ανυποψίαστους πολίτες. Όπως εκείνη η ιταλική τρελοπαρέα, που πήγαινε στους σταθμούς των τρένων και όταν ξεκινούσαν τα τρένα χαστούκιζε τους επιβάτες, που χαιρετούσαν τους δικούς τους. Η χτυπούσε ανυποψίαστους χήρους στα νεκροταφεία που θρηνούσαν την αγαπημένη τους γυναίκα. Παρίσταναν τους γκόμενους της συχωρεμένης και μετέτρεπαν το δράμα σε οργή. Φτυσιές, βρισιές, κλοτσιές στα καντήλια και τα συναφή από τον κερατά.
Θα αρκεστώ σ’ αυτήν την εισαγωγή σήμερα και στα διαλείμματα αυτής της στήλης όπως το σημερινό θα συνεχίσω γύρω από τις δραστηριότητες της τρελής συμμορίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Να ένα δημιουργικό παιχνίδι

Με αφορμή την σύλληψη μαθητών και το σχηματισμό δικογραφίας εναντίον τους από την αστυνομία, για τις κινητοποιήσεις τους, κατά των ιδιωτικών...