Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2007

Κάθε μέρα εκλογές



Μας απειλεί με εκλογές ο Πρωθυπουργός αν δεν αναδειχθεί το κόμμα του, αυτοδύναμο,στην επόμενη βουλή. Χαρά μας, να πραγματοποιηθεί η απειλή του. Εσείς τι καλό είδατε στην περίοδο της σταθερότητας και της αυτοδυναμίας, την περίοδο που πέρασε; Ας μην αναφερθούμε.
Αντίθετα αυτή την περίοδο, μας επιτρέπεται να χαλαρώσουμε. Ο ασφυκτικός κλοιός του κράτους, ξεχειλώνει. Το απεχθές πρόσωπο χαμογελά έστω και ψεύτικα, τα κατασταλτικά μέτρα αίρονται για μετά τις εκλογές.
Κυκλοφορώ χωρίς κράνος χωρίς ζώνη, μπροστά από τους τροχονόμους, που με χαιρετούν. Η κρατική μηχανή στην υπηρεσία της εκάστοτε κυβέρνησης, μην στενοχωρήσουμε τους ψηφοφόρους. Ούτε λογαριασμοί της ΔΕΗ και του ΟΤΕ δεν στέλνονται αυτό το διάστημα.
Καμία κακή είδηση που θα μας ρίξει την ψυχολογία δεν ακούγεται. Όλο καλά ακούμε, που μπορεί να είναι ψέματα, αλλά μας γεμίζουν χαρά και ελπίδα.
Διάλειμμα στην καταπίεση από ένα κράτος που συνεχώς γίνεται πιο σκληρό απέναντι στους πολίτες, αποτελεί η προεκλογική περίοδος.
Διάλειμμα στην καταπίεση ενός κράτους - Λύκου που αυτές τις μέρες, φοράει τη μάσκα του κοινωνικού, για να μας ξεγελάσει για ακόμα μια τετραετία..
Να ξανακάνατε κύριε Καραμανλή εκλογές και να ξανακάνατε, αυτό δεν είναι απειλή είναι ευχή.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Να ένα δημιουργικό παιχνίδι

Με αφορμή την σύλληψη μαθητών και το σχηματισμό δικογραφίας εναντίον τους από την αστυνομία, για τις κινητοποιήσεις τους, κατά των ιδιωτικών...